Al 38 jaar ervaring met keukens, keukenrenovatie, schadeherstel voor verzekeringen en particulier.

Onze werkwijze

eLBé keukens is gespecialiseerd in het renoveren van bestaande keukens in alle stijlen. Daarbij bekijken we elk geval afzonderlijk.

Standaard kan dan wel standaard zijn, maar het is niet altijd even praktisch. eLBé maakt keukens op ambachtelijke wijze in de eigen werkplaats. Dat maakt het mogelijk om de keuken af te stemmen op uw dromen en ideeën. Dit geldt voor nieuwe keukens, maar ook voor renovatie of restauratie van een oude. Het komt regelmatig voor dat een los deurfrontje na 5 jaar niet meer te bestellen is. eLBé kan dan toch helpen.

We kunnen alles maken, binnen de grenzen van de techniek, uit alle mogelijke materialen, op elk formaat. Verder onderscheiden we ons in diversiteit en ervaring. Iedereen kan een deur vervangen, maar dat zijn niet de enige elementen die de keuken maken wat hij is. Dingen als zichtkanten, plinten, sierlijsten en bijvoorbeeld extra kasten, deze zijn door andere renovateurs vaak niet te leveren.

Wij komen de keuken eerst uitgebreid opmeten, bespreken de mogelijkheden, vervaardigen de nieuwe onderdelen en plaatsen deze binnen een dag bij u thuis.

Voor verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.